31 juli 2011


Idag ska jag fan skriva nåt HELT annat!! Ska skriva historien om Hello Kitty :D Så aa hoppas ni gillar de.. Vill sen att ni kommenterar om vad ni tycker om historien och om de är sant eller inte :D 
 
Det var en gång en tjej vid 14 års ålder. Hon var i slutet av en cancer i munnen. Doktor hade sagt att det inte fanns nån sätt att rädda flickan och att familjen skulle sluta hoppas på att flickan skulle bli bättre, flickans mamma, som var orolig, tog ett svår beslut.. Hon kontaktade djävulen, hon visade flickan till djävulen så att han skulle rädda henne, hon lovade att skapa en märke som skulle bli känd över hela världen. Som skulle heta *Hello Kitty*, djävulen tog och räddade flickan och mamman gjorde de hon lovade... Hon skapade Hello Kitty... Orden "Hello" som är på engelska betyder "Hej" och orden "Kitty" som kommer från den kinesiska ordspråket betyder "Djävulen". Så Hello Kitty betyder Hej Djävulen. Ni kanske har sätt att Hello Kitty har ingen mun som berör på mun cancer som tjejen hade... Hello Kitty är en symbol om ett nytt tid, en symbol som går emot alla ord till Gud. Hon letar efter fina symboler för att alla ska tycka om.. 
"Vad tycker ni?
Gillar ni mig fortfarande?// Hello Kitty"
Så vad tycker ni som gillar/älskar hello kitty? Gillar ni henne fortfarande? Om ni frågar mig så gillar jag henne fortfarande :D Jag ska börja ha alla hello kitty saker!! Ska ha djävulen med mig hela tiden fan :DD Hahaha! Men aa vad tycker ni själv om de då?