25 februari 2012

Hjärtat är som ett lås, många nycklar passar men bara en kan öppna det.♥

Go'morron!!

Vaknade för typ 1 timma sen och trodde att jag hade drömt att älsklingen hade sovit över hos mig.. 
Sen så går jag ner till köket och frågar pappa "vart är min tjockis :O" 
Han bah "din tjockis vet jag inte, men det finns en underbar kille som sitter där inne" så 
går jag in i vardagsrummet och så var min älsklingen där! :D 
Och mer har jag inte gjort, bara att älsklingen ligger i min säng och sover :P 
Men aa.. Ska nog gå ner till köket och fixa något att äta eftersom jag är så jävla hungrig
så fixar jag något att äta till min prins när han vaknar :D 
Puss :* 

24 februari 2012

Living young and wild and free

Tjaa!!! 

Idag har varit dagen helt chill :) 

Har nyss städat klar typ.. 
Och fixat så det ser fin ut när älsklingen kommer :3 
Skolan var chill, men jag skrattade ihjäl mig under Kommunikations lektionen xD 
Bästa lektionen på längre om jag ska vara ärligt :3  
och gympan så hade vi musiken på högsta och lekte med rockringar ;) 
Så aa.. Nu sitter jag här och bloggar :) 
Vet att jag har varit jätte dåligt på att blogga :( 
Men har helt fullt upp med skolan.. 
Just nu sitter jag faktiskt med kommunikations boken samtidigt 
som musiken är på högsta och bloggar :) 
Idag blir det nog fredags mys med älsklingen ;) 
Men jaa... Nu får ha de gött!! 
Ska fortsätta med läxan och sen platta mitt hår :D 

PUSS!! :*

23 februari 2012

Brev från Justin till sina Belieber:

 "Jag har vuxit upp jag erkänner de, jag är inte den samma, det vet jag.. men jag kan lova er att om jag kunde ta tillbaka tiden till min barndom för er så skulle jag göra de, men det är omöjligt ingen växer så.. Det går inte.. 
Många skrattade åt mig för att jag sjöng på gatan, många föraktade mig för att jag inte hade pengar för en snygg tröja, eller för att jag inte hade de senaste leksaker, men jag hatar inte dem, jag skrattar inte heller åt dem nu, jag tycker bara lite synd om dem, för att de inte vet hur det är att lida för sina föräldrar eller för att inte se sin mor hela tiden eftersom hon har många jobb för att kunna ta hand om en.. Jag hoppas bara på att ni inte ska lämna mig, för att jag kanske har allt pengar i välden, jag kanske är den mest rika tonåring, men om jag inte har dem, om jag inte har mina Belibers, så är jag inget, om jag inte har dem så skulle jag vara den killen som sjöng på gatan, som grät om kvällarna för att jag inte var som dem andra, men bara för den här gången, gråter jag för dem, för att jag förlårar er.. Var en av dem, jag kanske inte känner er, men jag vet, att var och en av dem är speciell för mig, för att utan dem så skulle inte jag vara den jag är idag, jag skulle inte vara Justin Bieber.. Fast för dem är jag inte Justin Bieber.. JAg är bara Justin, deras Justin, den killen som tar roliga kort eller som gör galna saker bara för att kunna göra dem skratta.. Jag vet att jag kommer bli vuxen, men jag kommer alltid, alltid vara mina Beliebes bebis... Dem är mitt liv och utan dem så skulle jag inte vara där jag är idag, jag skulle vara den vanliga kille från gatan men tack var det er så har jag gått fram och nu är jag där jag är, bland er.. 
Om du är en av mina Belibers och du läser det här, älskling kan inte du märka att du behöver allt kärlek i världen, och du har min kärlek, jag kanske inte bevisar det så mycket men du ska veta att jag älskar dig och alla dina systrar Belibers, för att dem är en del av mitt liv, för att dem är mitt liv, för att jag älskar er alla. Jag vet att nån gång om jag inte minns  fel så såg jag en sida som någon hade skrivit " Justin Bieber min pojkvän, Pattie min svärmor, Jazzy och Jaxon svär bröder.." så om du har sagt det någon gång, du har inte fel sötnos jag har mer än 40miljoner flickvänner och jag vet, vet du vad? Du är en av dem även om du inte tror de.
Justin Bieber den där vanliga kille som sjöng på gatan älskar dig, älskling om du gråter för någon anledning, gråt inte va stark, för att jag är fortfarande den kille som sjöng på gatan för att kunna tjäna några pengar för att kunna hjälpa din familj, för att jag ville uppleva min dröm. Och vad hände? Den blev sant ja! För att allt är möjligt, den här kille som skriver det här älskar dig jag pratar ärligt, jag vet att du kanske tänker att det är en dum brev, det kanske den är, för att jag är den killen som sjöng på gatan bara att nu istället för att sjunga på gatan så sjunger jag på en scen, och istället för att folk ska stå framför mig för att ge mig pengar ser jag en miljon fans som älskar mig och som vill vara den där One Less Lonely Girl, så ge inte upp nån dag, när du minst anar det för att allt är möjligt älskling, jag skulle vilja fortsätta skriva den här brev i år för att kunna bevisa att jag älskar dig, men jag tror att jag inte kan för att jag måste fortsätta med mitt liv precis som dig sötnos, om du tänker att Justin Bieber har förändrats så nej jag har inte förändrats, jag är fortfarande den där vanliga människan som ber för att hem, jag har bara vuxit, jag älskar dig och om du inte visste det så får du veta det precis som alla dina systrar Belibers, ni är mitt allt, jag vet att det är svårt att tro att jag kommer fylla 18 år, det är svårt och jag lovad det är för mig också.. Kommer snart få leva med min fru, jag kommer få barn och kanske gifta mig?, jag är inte bered för det för att jag är bara en tonåring! Inget mer, men nån dag du kommer vara i samma plats som mig, du kommer gifta dig, skaffa barn, du kommer leva ditt liv och även om du inte tror det med tiden så kommer du glömma mig, för att kändisarna finns bara under en tid, om du frågar dina föräldrar för längre sen så fanns det mycket fler kändisar med mer talang än mer och nu så säger dom inte ens deras namn, dom är historia och någon dag i den historia kommer jag vara med, jag vet att ni har lovat mig att aldrig glömma mig, jag kommer inte heller glömma er och bara ni gjorde min dröm sann ni är dom som har gjort mig känd. 
Jag är ledsen att jag måste säga det här, men när ni gifter er, skaffar barn, man, barnbarn så kommer ni glömma mig, Justin Bieber det kommer inte vara samtidigt för att ni tror att det kommer hända när jag är död! Men även nu framför allt till dig som kommer mina videos, den som köper den tidning bara för att kolla bilderna på mig, den som är med mig, till den Beliber som läser det här, vill jag tacka dig.. Tack sötnos, tack du är mitt allt och även om du inte vet Justin Drew Bieber älskar dig, precis som han älskar dina systrar Belibers, jag hoppas att du inte gråter och om du gör de så varför? Jag säger bara sanningen, jag kommer alltid vara din Kidrauhl för att Kidrauhl, Justin Bieber kommer inte vara i en bit av papper han kommer vara i ditt HJÄRTA. 
Hej då mitt liv. Farväl" -    


Justin Bieber