18 januari 2012

Lär dig livets stora gåta, älska glömma och förlåta.. ♥

20 steg för att glömma din livs största kärlek! 

  1. Man ska förstå att man inte finns i hans liv längre. Man ska förstå också att relationen har tagit slut och under tiden kommer saker vara så här.
  2. Kom ihåg allt det dåliga som du har levt när du hade honom vid hans sida! Se honom som den personen som har varit elak mot dig! 
  3. Det är lättare att komma ihåg dom finna minnen med honom, men du ska spela in i ditt huvud alla lögner han har sagt till dig och så kommer du kunna se honom med andra ögon! 
  4. Kom ihåg att han kanske har varit otrogen! Och hur lågt han har kommit nu 
  5. Kom ihåg hur äcklig han kan lukta ibland (det kan göra så du blir mer stark!) 
  6. Han kommer aldrig ihåg din födelsedag eller eran månads dag! DET ÄR DE VÄRSTA SOM FINNS!
  7.  Han ringer dig när han vill och när han säger att han ska göra de så gör han inte de! 
  8. Han är bara en problem i ditt liv och de dåliga måste man alltid ta bort för att kunna fortsätta! 
  9. Gör en "städning" i ditt liv! Precis som när du städar din garderob! Det som passar kan stanna kvar och resten ger du bort.
  10. Ditt hjärta måste vara fri och frisk! Så du kan ta emot de som livet har gjort för dig i framtiden!
  11. Tänk inte att eran relation har varit slöseri med tid! Se de som ett läxa i livet, inte som nåt som du ska komma ihåg!
  12. Du ska vara det bästa för dig och andra! Och utan att bry dig om det andra inte är samma för dig
  13. Säg inte att dina problem är nåt utan lösning! Gud kan alla dina problem och han finns för dig! 
  14. Fyll ditt liv med saker som kan vara bra för dig! Gå till gymmet, gå till frisören och gör dig fin! Du förtjänar det!!
  15. Läs böcker som du ALDRIG hade tänkt dig att läsa, gör saker som du kanske gillar som t.ex. måla,rita, skriva, spela musik osv.! 
  16. Ring till nån av dina bästa vänner! Och gå ut med henne till en fika eller nåt så ni kan komma ihåg de fina minnen ni har haft!
  17. Gå ut till med din mamma och kolla runt på saker som ni gillar eller fika tillsammans!
  18. Vänta ALDRIG på att han ska ringa dig! (Han kommer ändå inte göra de..)
  19. Gråt om du vill och behöver! Torka bort dina tårar sen och börja allt från början! Tårarna finns för att kunna ta bort de smärtan som finns i ditt hjärta! 
  20. Och slipp inte prata om honom, medan du mer låter dina känslor komma fram så kommer det bli lättare! Du ska tänka att det är som en film som spelas upp om och om igen tills den kommer fram till sin slut! 


Hoppas dom där steg funkar för er! Gissa att ni ser honom igen nån gång i livet? Skulle du inte vilja att han ser dig som en framgångs rik tjej, som är snygg, fin och glad? 
Då ska du försöka göra allt du kan så det blir så! Och så kommer du själv märka att han kanske kan komma tillbaka igen till dig? Killar kan vara svåra ibland men man ska bara kunna tro på sig själv för att då kommer dom märka vilken underbar tjej dom har lämnat! :D<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar